Slankeprodukter, drikkeshakes, færdigdrikke

Jeg har erfaringer med de slankeprodukter, som er produceret i en såkaldt ”færdigdrik”. Disse produkter har jeg brugt til at tabe mig med, efter at have taget en del kilo på i graviditeter.

 

Jeg har været godt tilfreds med shakes (færdigdrikke) som smager dejligt og som er nemme at håndtere.

 

Men hvordan hænger det så sammen med mave- og tarmproblemer?

 

De gange hvor jeg har været på slankeprodukter har min mave, fordøjelse og herunder også afføringsmønster fungeret usædvanlig godt. Når jeg har brugt dem, uden at være på slankekur, har 1-3 dages brug virkelig haft en virkelig god effekt. De renser ud i systemet. Min erfaring er, at de er en udmærket udrensningskur.

 

Jeg kan ikke forklare hvorfor det er således, men jeg tror at det skyldes at de er fyldte med mineraler og vitaminer. Herudover giver drikkeshakes også tarmene en tiltrængt pause, som kan være nødvendig, hvis du har mave- eller tarmproblemer.

 

Efter min overbevisning er de dyre, og det kan stærkt anbefales at holde øje med tilbud.

 

Det største problem med slankeprodukter (i min optik) er, at mange har stærke holdninger til at produktet er kunstigt og dårligt. Det kan være ildeset at tage det.

 

Jeg ved ikke hvorfor, der er mange stærke holdninger til det. Man kan sagtens finde produkter, der er særdeles veldokumenteret. Produkter, der er langt mere veldokumenteret end mange udrensningskure, tarmvenlige kure, suppekure, juicekure.

 

For mig er effekten af at få renset ud, ved at drikke dem til måltider, fantastisk. Fornemmelsen i maven er præcis den samme, som min erfaring med juicekur, som jeg har omtalt nedenfor.

 

Jeg er af den overbevisning, at det er sundere ikke at være fyldt med affaldsstoffer, og at tage udrensningsdag på flydende kost. Foretrækker man disse drikkeshakes er min erfaring, at det er en god udvej.

 

Juice er defineret som sundere. Jeg kan have mine tvivl. Jeg ved i hvert fald, at hvis du stresser over at skulle bruge tiden til at lave juice, så er det ødelæggende og usundt.

 

På http://slankekur.dk/effektiv-slankekur/nupo-vs-nutrilett-og-allevo/, sammenlignes de tre førende mærker i Danmark.